top of page

Hyvää Joulua!

Päivitetty: 14. tammik. 2023Olemme hiljentyneet joulun viettoon.

Tai pikemminkin olemme aloittaneet työhuoneiden siivouksilla sekä järjestelyillä, pyykkietikka tulee ehdottomasti olemaan pääosassa mm. lattioiden pesuaineena.

Taidan tällä kertaa käyttää Punainen greippi pyykkietikkaa, on mieto ja raikas tuoksultaan.

Kun ne olemme saaneet järjestykseen , siirrymme koti-oloihin siivoilemaan ja valmistelemaan joulua.


Alkusyksy oli aika rauhallista aikaa työkuvioissa mutta lokakuussa alkoivat joulukiireet, mikä oli äärettömän hieno asia.

Mennyt vuosi on monelle yrittäjälle ollut rankkaa aikaa sekä nyt talvi joka kurittaa meitä kaikkia sähkön ja ruoan kalleudessa.


Yritetään silti jotenkin pärjätä. Toivokaamme että päättäjät tekevät hyviä päätöksiä jotka helpottaisivat meidän kansalaisten kurjaa aikaa. Kevättä kohden onneksi olemme jälleen menossa, valoa ja lämpöä kohden.


Mieheni sanoi minulle tänään kun keskustelimme joulusiivouksesta, että eihän meidän tarvitse nuohota jokaista nurkkaa, tehdään hieman perusteellisempi viikkosiivous ja nautitaan muuten joulusta, rauhasta ja levosta.

Lepo, yhdessäolo on tärkeintä ja se on kyllä täysin totta. Lapsia ja lapsenlapsia nähdään pyhinä, nautitaan heidän touhuistaan, syödään, ulkoillaan, kudon sukkia lapsenlapsille ja syön suklaata!

Katselen Areenasta pitkän pätkän erilaisia näkemättä jääneitä englantilaisia sarjoja (ovat minun mieleeni).

Ti 27.12. jatkamme työntekoa mutta otamme loppuvuoden aika rauhallisesti siltikin.

Uusi tuotteita pitää hieman myös testailla mm. palasaippuaa.

Toivon perheeni kanssa teille jokaiselle hyvää mieltä, rauhaisaa sekä terveellistä oloa ja eloa.


Palataan!

T: Ilona Deco / AnnePs. Jos haluat selailla nettiä ja Hilma-Marian verkkokauppaa pyhien aikaan, niin sinne on perustettu kategoria "Hillittömät tarjoukset"!

Kategoria tulee sisältämään poistotuotteita, jotka myydään todella edullisesti loppuun sekä joitakin pieniä tuote-eriä ilmestyy jossain vaiheessa, joita ei ole normaalisti valikoimassa.22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page