NYT SUU MAKEAKSI

Hilma-Marian tuotesarja laajentuu Deli-tuotteisiin. Huolella valikoidut, vastuullisten tuottajien valmistamat fudget, tryffelit, pähkinä-mix sekä kahvit ja teet ovat nyt jälleenmyyjien ja sitä kautta kuluttaja-asiakkaiden saatavilla.

Nämä herkut on saatavilla jälleenmyyjiltämme tai suoraan verkkokaupastamme.

Jälleenmyyjämme, jotka ovat pääasiallisesti lahja-, kukka- ja sisustusliikkeitä sekä hoitoloita, saavat nyt tilattua vaivattomasti, yhdestä paikasta laajan valikoiman suosittuja tuotteita asiakkailleen.

Hilma-Marian tee valikoima

TEE VALIKOIMA

Suomalainen vihrea tee
  • 'TROPIIKIN AAMU' VIHREÄ TEE

  • 'CHILI' MUSTA TEE

  • 'APPELSIINI & OMENA' MUSTA TEE

Hilma-Marian teet ovat hedelmäisiä, herkullisen tuoksuisia ja makuisia. Teet on valmistettu FOP-laatuisesta teekasvista, joka on hienon teen kauppalaatu ja sisältää pääasiassa kasvin kärkisilmuja ja ensimmäisiä lehtiä. Tämä takaa korkealaatuisen tuotteen ja sitä kautta nautinnolliset teehetket.

Nämä herkulliset ja korkeatasoiset teelaadut ovat Suomessa saatavilla ainoastaan Hilma-Marian tuotemerkillä. Paino 60g. Valmistusmaa Espanja.

Watercolor Butterfly 12

KOTIMAINEN FUDGE

Nyt meiltä saa maailman maukkainta kotimaista fudgea. Valitse kolmesta eri makuvaihtoehdosta, tai osta pussi jokaista!

Ilona Deco Hilma-Marian kasintehty suomalainen fudge
Ilona Deco Hilma-Marian kasintehty suomalainen fudge
Ilona Deco Hilma-Marian kasintehty suomalainen fudge
  • KINUSKI-MERISUOLA

  • LAKU

  • KAHVI

Meidän suomalainen fudge on suussa sulavan herkullista,helposti lohkeavaa, ei tahmaista kuten toffee, eikä se jää hampaisiin kiinni. Hilma-Marian fudget valmistetaan käsityönä Suomessa pienellä fudgefarmilla. Makuvaihtoehtoina ovat Kinuski-Merisuola, Laku ja Kahvi, mikä olisi sinun suosikkimakusi?

Paino 150g.   

Watercolor Butterfly 12

TUMMA PAAHTO KAHVI

Kahvimme paahtaa Suomen Parhaana Suodatinkahvin Valmistajana vuonna 2020 palkittu Porin paahtimo. Hilma-Marian Tumma Paahto kahvi on aromikas, 100 % arabicapavuista paahdettu kahvi. Tummapaahtoinen on aromikas, suomalaiseen makuun sopiva kahvisekoitus, johon on käytetty tarkoin valikoituja arabica -kahvipapuja Brasiliasta, Kolumbiasta ja Etiopiasta.

 

Pavut paahdetaan tinkimättömällä ammattitaidolla Porin Paahtimossa, Poria ytimessä. Hilma-Marian kahvi on juuri paahdettua, joten se on aina tuoretta. Kahvi on parhaimmillaan kolmen kuukauden ajan paahtamisesta. Parasta ennen aika on puoli vuotta. Paino 200g.

Hilma-Marian tumma paahtokahvi.jpg
Watercolor Butterfly 12