KODINHOIDON TUOTTEET

pyykkietikka

 • VIHREÄ OMENA   Kevyen mieto omenan tuoksu

 • RAIKAS PYYKKI   Kuin puhdas, vastapesty pyykki

 • ROSMARIINI  Voimakkaan heleä, luonnollinen

 • PUHDAS   Tuoksu kuin kesätuulen henkäys

 • PUUVILLA   Pehmyt, hellä ja tehokas

 • PUNAINEN GREIPPI Raikas ja luonnollinen

 • VANILJA  Pehmeä ja herkullinen

Luontoystävälliset, piristävän tuoksuiset pyykkietikat ovat tehokkaita pyykin huuhteluaineita ja samalla puhdistavat myös pesukonetta. Pyykkietikan käyttö on helppoa. Pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin raikastamaan, pehmentämään ja kirkastamaan pyykkiä. Sen avulla myös vaatteiden värit pysyvät paremmin, ja nukkaantuminen vähenee.​

Ne sopivat erinomaisesti myös muuhun kodin siivoukseen, ja harrastusvaatteet sekä lemmikkien pedit raikastuvat pyykkietikan luonnollisten bakteerinvastaisten ominaisuuksien ansiosta.

Sekoita suihkupulloon 1/2 dl pyykkietikkaa ja loput vettä. Suihke puhdistaa peilit ja kodin lasipinnat kiiltävän puhtaiksi!

VINKKI:

pyykkäyspulveri

 • VIHREÄ OMENA  Lempeän omenainen tuoksu

 • TUOKSUTON Hellävaraisen tehokas ilman tuoksua

Pyykkäyspulveri on kehitetty pyykinpesuun koneessa tai käsin. Se ovat myrkyttöntä, lisä- ja säilöntäaineetonta, eikä se sisällä zeoliittia. Pyykkäyspulveri on oiva tuote myös tahrojen poistoon sekä WC:n ja kylpyhuoneen siivoukseen.

Tuoksuttoman pyykkipulverin kaveriksi sopivat erinomaisesti tuoksuvat pyykkietikkamme! Tai valitse molemmista sarjoista Vihreä Omena, jolloin pyykkisi tuoksuu heleän omenaiselle.

raikastuspulveri

 • PUUTARHA  Tuore, raikas puutarhan tuoksu

 • VIHREÄ OMENA  Pirteä omenan tuoksu

Kodin raikastuspulveri raikastaa tekstiilit lenkkikengistä räsymattoihin, ja myös kangaspäälysteiset sohvat ja tuolit. Lemmikkieläinten pedit raikastuvat helposti ja vaivattomasti, ja ennenkaikkea turvallisesti tällä luonnonmukaisella tuotteella.

Raikasta koiran peti ripottelemalla sille raikastuspulveria. Anna vaikuttaa 30 min.-24h  ja imuroi pois.

VINKKI:

SIIVOUSSUIHKE

 • OMENAN TUOKSUINEN

Kotimainen Hilma-Marian Siivoussuihke 500ml suihkepullossa. 

Valmis käyttöliuos kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpitosiivoukseen, poistaa tehokkaasti rasvaa.  Suihke on biologisesti hajoava.

Suihkuta suoraan pestävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetken ja kuivaa. Kun annat vaikuttaa pidempään, rasvan irrotus on tehokkaampaa.

SIIVOUSVESI

Kotimainen Hilma-Marian Siivousvesi on kemikaaliton yleispuhdistusaine spraypullossa, ja valmista käytettäväksi sellaisenaan.  Se on biologisesti hajoava, tuoksuton ja väritön, ja soveltuu kaikille pintamateriaaleille. 

Siivousvesi on valmista käytettäväksi sellaisenaanKäytä yhdessä laadukkaan ja puhtaan mikrokuituliinan kanssa. 

SITRUS SIIVOUS- JA TAHRASAIPPUA

Hilma-Marian oman tuotannon kotimainen siivoussaippua saa raikkaan tuoksunsa ja puhdistusvoimansa sitruspohjaisista eteerisistä tuoksuöljyistä. Soodaa sisältävä saippua puhdistaa tehokkaasti ja luonnollisella tavalla uunin, tiskipöydän, WC:n, vaatteista tahrat, paitojen kaulukset ja takin hihan suut, ja paljon muuta. Paino n.100g.

Kostuta siivousliina (mikrokuitu) ja saippua, hiero saippuaa liinaan ja pese pinnat. Huuhtele lopuksi. Siivoussaippua ei vaahtoa kovin, mutta ei sen tarvitsekkaan, kun se puhdistaa ilman vaahtoakin. Kokeile varovasti aroille pinnoille, soodalla on valkaiseva vaikutus.

HILMA-mARIAN

YHTEYSTIEDOT

Ilona Deco, Anne Kankaanpää

+358 (0)45 1283605

info@ilonadeco.fi

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

ETSIMME JÄLLEENMYYJIÄ

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

JÄLLEENMYYJIEN TILAUKSET

Jälleenmyyntitilaukset helposti netissä, klikkaa tästä!