top of page

Kodinhoidon Tuotteet

Luonnollinen ja ekologinen kodinhoito on nyt mahdollista Hilma-Marian Suomessa käsityönä valmistetuilla tuotteilla. 

PYYKKIETIKKA

Pyykkietikka on luonnollinen vaihtoehto pyykinhuuhteluaineelle. Meiltä saat pyykkietikkaa monella eri tuoksulla, jokainen toistaan ihanampi!

 

Huumaavan tuoksun lisäksi pyykkietikka poistaa sähköisyyttä, vähentää nukkaantumista, tekee pyykistä pehmeämmän ja väreistä kirkkaampia.  Pyykkietikka. myös raikastaa pesukonetta jokaisella käyttökerralla.

Pyykkietikka sopii erinomaisesti myös muuhun kodin siivoukseen: kun sekoitat suihkupulloon 1/2 dl pyykkietikkaa ja loput vettä, suihke puhdistaa peilit ja kodin lasipinnat kiiltävän puhtaiksi. Luonnollisten bakteerinvastaisten ominaisuuksien ansiosta harrastusvälineet ja lemmikkien pedit raikastuvat pyykkietikkaa suihkuttamalla.

Cotton pyykkietikka.jpg

PYYKINPESUAINEET

Pyykkäyspulveri on kehitetty pyykinpesuun koneessa tai käsin. Se on myrkytöntä, eikä se sisällä lisäaineita, säilöntäaineita tai zeoliittia. Pyykkäyspulveri on oiva tuote myös tahrojen poistoon sekä WC:n ja kylpyhuoneen siivoukseen.

Tuoksuttoman pyykkipulverin kaveriksi sopivat erinomaisesti tuoksuvat pyykkietikkamme! Tai valitse molemmista sarjoista Vihreä Omena, jolloin pyykkisi tuoksuu heleän omenaiselle.

Vegaaninen Hieno Pesuaine on Suomessa valmistettu ekologinen ja hajusteeton hienopesuaine kirjopyykille ja aroille tekstiileille. Se sopii niin käsi- kuin konepyykillekin. Hieno Pesuaine ei sisällä valkaisuainetta.

Hilma-Marian pyykinpesujauhe.jpg

RAIKASTUSPULVERI

Kodin raikastuspulveri raikastaa tekstiilit lenkkikengistä räsymattoihin, ja myös kangaspäälysteiset sohvat ja tuolit.

 

Koiran peti raikastuu helposti ja vaivattomasti, ja ennenkaikkea turvallisesti tällä luonnonmukaisella tuotteella.

Hilma-Marian raikastuspulveria on helppo käyttää:  ripottele raikastuspulveria esineeseen, ja anna vaikuttaa vähintään puoli tuntia. Imuroi tai ravistele raikastuspulverit pois. Imuroidessa imurikin tuoksuu raikkaalle tämän jälkeen.

Hilma-Marian Raikastuspulveri Puutarha.jpg

SIIVOUSSUIHKE

Kotimainen Hilma-Marian Siivoussuihke 500ml suihkepullossa on valmis käyttöliuos kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpitosiivoukseen. Suihke poistaa rasvaa tehokkaasti, ja se on biologisesti hajoava.

Suihkeen käyttö on helppoa: suihkuta suoraan pestävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetken ja kuivaa. Rasvan irrotus on helpompaa jos jätät aineen vaikuttamaan puhdistettavalle pinnalle pidempään.

andrea-lacasse-pnMwt1zeJjQ-unsplash.jpg

TISKISAIPPUAT JA TISKIHARJAT

Hilma-Marian suosii zero waste kodinhoitoa. Tiskisaippua kauniissa keramiikka-astiassa on valmistettu ympäristöystävällisellä zero waste asenteella; saippua-alusta on tehty paikallisena käsityönä, ja itse tiskisaippuaa myydään täyttöpaloina, joten jätettä näistä tuotteista ei synny juuri lainkaan. Valitse joko Lemon-tuoksuinen, tai tuoksuton saippua. 

Tiskiharjassamme on hellävaraiset hevosenjouhesta valmistetut luonnonharjakset ja puuvarsi. Tiskiharja sopii kaikkien astioiden pesuun, mutta on erityisen hyvä hellävaraiseen pesuun lasi-, kristalli- ja hopea-astioille sekä hopea-aterimille.

Hilma-Marian tiskisaippua tiskiharja ekologinen zero waste.jpg

SIIVOUSSAIPPUA

Laventeli-lemon siivoussaippua on ekologinen, kotimainen siivoussaippua joka on biohajoava ja sopii kodin pintojen puhdistukseen.

 

Siivoussaippua on erinomainen lasiovien puhdistaja; sillä saa kalkki- ja vesipisarat pois helposti. Se toimii tehokkaasti myös kaakeleiden puhdistuksessa, sekä wc:n ja keittiön pintojen siivouksessa.

Sitrus siivous- ja tahrasaippua tuoksuu raikkaalle sitrukselle ja tämä soodaa sisältävä tuote puhdistaa tehokkaasti mutta luonnollisesti.

 

Käytä tahrojen poistoon, sekä uunin, tiskipöydän ja wc:n siivoukseen. Paitojen kaulukset ja liakiset hihansiit puhdistuvat tämän saippuan avulla.

Hilma-Marian kotimainen ekologinen siivoussaippua.jpg
bottom of page