top of page

Hilma-Marianin tarina

Hilma-Marian Ilona deco BG1.jpg

Meren ääreltä, luontoa kunnioittaen

Gold BG1.jpg

Nimi Hilma-Marian tulee äidinäidiltäni, joka syntyi meren rannalla ja kuoli meren rannalla. Hän oli yksitoistalapsisen perheen äiti, kalastajan vaimo, joka menetti sodassa kolme poikaansa. Hän, jos kuka, joutui pesemään pyykkiä ja siivoamaan. Niinpä halusin kunnioittaa tätä edesmenneen arjen sankaritarta nimeämällä tuotesarjani hänen mukaansa.

Kun lapsenlapseni sairastui psoriakseen joitakin vuosia sitten, syntyi meillä aito tarve mahdollisimman luonnollisille, turvallisille ja hellästi peseville tuotteille. Kun sellaisia ei helpolla löytynyt markkinoilta, päätin yrittää luoda ne itse.

Gold BG1.jpg

Hilma-Marian tuotesarjaa alettiin kehittelemään, tuotteita pohdittiin käyttötarpeiden mukaan ja tuoksuja luotiin niin että ne ovat käyttäjälle mieluisia mutta myös herkkäihoisille sopivia. Turvallisuusarviointien valmistuttua ensimmäiset tuotteet saivat näin päivänvalon 2018 alkuvuodesta.

Gold BG1.jpg

Hilma-Marian tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista sekä luonnontuotteista. Tuotesarjamme on osaksi ekologinen, esimerkiksi Palman Ruusu ja Rosmariini pyykkietikat ovat täysin ekologisia tuotteita, niissä käyttämämme tuoksut ovat eteerisiä luonnon tuoksuöljyjä.

Palasaippua ja pyykkietikka sekä kylpykuutiot ovat meidän suosituimpia tuotteitamme.

Ilona Deco on yritykseni joka valmistaa Hilma-Marian tuotteita ja myy myös muita huolella valittuja kodin- ja vartalonhoitotuotteita.

- Anne -

Hilma-Marian Minttusaippua 1_edited_edited.jpg

OLETKO JÄLLEENMYYJÄ?

Etsimme energisiä jälleenmyyjiä Hilma-Marianin ja Ilona Decon tuotteille. Jos sinä haluaisit olla osa suomalaista pienyrittäjän menestystarinaa, ja tarjota asiakkaillesi korkealaatuisia kodin- ja vartalonhoitotuotteita, otathan yhteyttä!

bottom of page