top of page

HILMA-MARIANIN TARINA

hilma_marian_artesaani_saippuat_kasintehty_1.jpg
Watercolor Butterfly 12

MEREN ÄÄRELTÄ,

LUONTOA KUNNIOITTAEN

Nimi Hilma-Marian tulee äidinäidiltäni, joka syntyi meren rannalla ja kuoli meren rannalla. Hän oli yksitoistalapsisen perheen äiti, kalastajan vaimo, joka menetti sodassa kolme poikaansa. Hän, jos kuka, joutui pesemään pyykkiä ja siivoamaan. Niinpä halusin kunnioittaa tätä edesmenneen arjen sankaritarta nimeämällä tuotesarjani hänen mukaansa.

 

Kun lapsenlapseni sairastui psoriakseen joitakin vuosia sitten, syntyi meillä aito tarve mahdollisimman luonnollisille, turvallisille ja hellästi peseville tuotteille. Kun sellaisia ei helpolla löytynyt markkinoilta, päätin yrittää luoda ne itse.

Hilma-Marian tuotesarjaa alettiin kehittelemään, tuotteita pohdittiin käyttötarpeiden mukaan ja tuoksuja luotiin niin että ne ovat käyttäjälle mieluisia mutta myös herkkäihoisille sopivia. Turvallisuusarviointien valmistuttua ensimmäiset tuotteet saivat näin päivänvalon 2018 alkuvuodesta.

 

Hilma-Marian tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista sekä luonnontuotteista. Tuotesarjamme on osaksi ekologinen, esimerkiksi Palman Ruusu ja Rosmariini pyykkietikat ovat täysin ekologisia tuotteita, niissä käyttämämme tuoksut ovat eteerisiä luonnon tuoksuöljyjä.

Palasaippua ja pyykkietikka sekä kylpykuutiot ovat meidän suosituimpia tuotteitamme.

OLETKO JÄLLEENMYYJÄ?

Etsimme energisiä jälleenmyyjiä Hilma-Marianin ja Ilona Decon tuotteille. Jos sinä haluaisit olla osa suomalaista pienyrittäjän menestystarinaa, ja tarjota asiakkaillesi korkealaatuisia kodin- ja vartalonhoitotuotteita, otathan yhteyttä!

Ilona Deco

Ilona Deco on yritykseni joka valmistaa Hilma-Marian tuotteita ja myy myös muita huolella valittuja kodin- ja vartalonhoitotuotteita.

- Anne

bottom of page