vartalonhoidon TUOTTEET

PALASAIPPUAT

Suomalainen kotimainen palasaippua Mansikkasheavoisaippua

Teemme omatuotantona ihania suomalaisia palasaippuoita. Jokainen tuoksusaippua on tuoksultaan ja ominaisuuksiltaa tarkkaan mietitty ja kokeiltu kokonaisuus, jossa yhdistyy kauneus, käytännöllisyys ja toimivuus.

  • Mansikka-sheavoi

  • Vanilja-sheavoi

  • Ruususaippua

  • Nokikolarin saippua

SOKERIKUORINTA

Hilma-Marian Scrubit.jpg

Tee sokerikuorinta kotona ja nauti, joko suihkussa tai saunan lämmössä.

 

Ihanat kosteuttavat sokerikuorinnat sisältävät kaakaovoita, sheavoita, sokeria, hieman väriä ja tuoksua. Valikoimassa on omena-, mansikka-, ja laventelituoksut.  Lisäksi valikoimaan on tulossa tuoksuton ja väriaineeton kuorinta.

 

Voit käyttää scrubia suihkussa tai saunassa, mutta älä jätä sitä kuumaan paikkaan pitkäksi aikaa, sillä scrubi sulaa.

JALKAKYLPYKUUTIOT

Hilma-Marian jalkakylpykuutiot.jpg

Jalkakylpykuutiot ovat kuin kylpypommi jaloille, josta voit nauttia kotona. Ne sisältävät virkistävää, puhdistavaa ruokasoodaa, ja tuoksuvaihtoehtoina ovat piparminttu ja  vadelma-raparperi.

 

Yksi jalkakylpykuutio riittää  virkistämään ja pehmentämään jalkoja. Lisää kylpykuutio puoleen vadilliseen lämmintä vettä ja laita jalat kylpyveteen. Nauti jalkakylvystä 15-20 minuuttia, sitten huuhtele ja kuivaa jalat.

Paino 25g.

Watercolor Butterfly 12

JALKAKYLPYPALLOT

Hemmotele itseäsi, osta lahjaksi vaikkapa hääparille tai ilahduta lapsia näillä hauskoilla jalkakylpypalloilla.

 

Setissä on yhteensä kahdeksan tuoksuvaa jalkakylpypommia. Pallojen hurmaavat tuoksut muodostuvat kookos, ruusu, laventeli, patchouli ja ylang tuoksuista.

Watercolor Butterfly 12

kylpykukka

Piparminttu ja Pinkki kylpykukat ovat Hilma-Marian omaa tuotantoa ja käsityönä Suomessa valmistetut. Ne hemmottelee ja virkistää. Piparmintussa on tuoksuna piparmintun eteerinen öljy sekä kuivatut piparmintun lehdet. Pinkin kylpykukan tuoksuna on vadelma-raparperin tuoksuöljy. Molemmat kukat sisältävät oliiviöljyä joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Kylpykukkia käytetään kuten kylpypommeja; ne lisätään paljuun tai kylpyammeeseen jonne ne sulavat. 

Watercolor Butterfly 12
Watercolor Butterfly 12

Lisäksi saippuoita, palashampoita  ja ylellisiä kylpytuotteita meille valmistaa Iso-Britannian Walesissa pieni itsenäinen saippuayritys, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus ja ammattitaito näiden korkealaatuisten vartalonhoitotuotteiden valmistuksesta. Me olemme näiden herkullisten tuotteiden yksinoikeutettu maahantuoja Suomessa, ja jälleenmyyjiemme ansiosta tuotteet ovat nettikauppamme lisäksi saatavilla kivijalkaliikkeistä kautta Suomen.

 

Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, SLS tai SLES kemikaaleja, eikä niitä ole testattu eläimillä. Suurin osa tuotteista soveltuu vegaaneille, ja mikä parasta, kaikki ovat 100% luonnontuotteilla valmistettuja.

artesaanisaippuat

Rakastatko hyvää laatua? Haluatko helliä ihoasi kauniilla käsityönä tehdyllä saippualla?

Herkulliset artesaanisaippuamme eivät ole vain hurjan kauniita, mutta myös hyväksi iholle. Olemme valikoineet saippuoita, jotka jokainen hoitavat ihoa omalla yksilöllisellä tavallaan. Tarkat tiedot eri vaihtoehdoista löydät nettikaupastamme, kokeile vaikka jokaista ja löydä oma suosikkisi!

Hinta 9.90 euroa / n. 90-100g pala

PALASHAMPOOT

Shampoiden tehokkaat raaka-aineyhdistelmät hoitavat ja hellivät hiuksia, ja valikoimastamme löytyy sopiva shampoo lähes joka päähän! Shampoita on helppo köyttää, ja palashampoota on lähes mahdoton annostella liikaa, minkä ansiosta ne ovat todella riittoisia. Osta itsellesi tai lahjaksi, kukapa ei arvostaisi laadukasta ja käytännöllistä lahjaa!

Hinta 12.50 euroa / n.100g pala

Kastele hiukset, hiero shampoopalalla hiuksia, vaahdota ja huuhtele huolellisesti - noin kolme kertaa kauemmin kuin nestemäisellä shampoolla pesun jälkeen.

KÄYTTÖ:

Watercolor Butterfly 12