top of page

Hiusten- ja Vartalonhoidon Tuotteet

Luonnollinen ja ekologinen vartalonhoito on nyt mahdollista Hilma-Marian Suomessa käsityönä valmistetuilla tuotteilla. 

PALASAIPPUAT

Käsityönä valmistettu kotimainen palasaippua tuoksuu ihanalta ja puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Kaikissa saippuoissamme yhdistyy kauneus, käytännöllisyys ja toimivuus.

Valikoimastamme löytyy useita eri tuoksuja jotka sopivat moneen eri makuun, esimerkiksi

  • Ruususaippua

  • Minttusaippua

  • Vuohenmaito-rosmariini

  • Vanilja-sheavoi

Hilma-Marian Ilona Deco palasaippua.jpg

VARTALON-KUORINNAT

Ihon kuorinta Hilma-Marian sokerikuorinnoilla virkistää ja kosteuttaa ihoa. Kaikki sokerikuorinta-tuotteemme ovat vegaanisia ja luonnollisia, ja sisältävät kaakaovoita, sheavoita, sokeria, ripauksen soodaa sekä hieman väriä ja tuoksua. Ne eivät sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita.

Piparmintun tuoksuinen hohkakivi-kuorintasaippua virkistää jalat samalla kun se poistaa kuolleen ihon hellästi kuorimalla.

Hilma-Marian scrubit

JALKAKYLPYKUUTIOT JA KYLPYKUKAT

Jalkakylpykuutiot ovat ihana kylpypommi jaloille, josta voit nauttia kotona. Kuutiot sisältävät virkistävää, puhdistavaa ruokasoodaa, joka hemmottelee jalkojasi silloin kun sitä tarvitaan.

Kylpykukat hemmottelee koko kehoa, kun lisäät 1-2 kukkaa kylpyammeeseen tai paljuun ennen kylpemistä. Kylpykukat sisältävät myös kosteuttavaa oliiviöljyä.

Hilma-Marian Piparminttu jalkakylpykuutio.jpg

PALASHAMPOO

Hellillä tensideillä valmistettu suomalainen palashampoo on lähempänä nestemäistä shampoota kuin saippuoimalla valmistettu palashampoo. Yksi palashampoo vastaa reilun litran verran nestemäistä shampoota. Shampoopalaa voi käyttää myös vartalon pesuun, joten se on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi kuntosalille tai matkoille.

 

Kaakaovoi kosteuttaa ja rhasulsavi antaa kaunista kiiltoa hiuksiin.  Mielestämme tämä on markkinoiden paras palashampoo, sillä se todellakin pesee hiukset puhtaaksi tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Shampoo sopii mainiosti kiharille hiuksille, ja myös suorille ja hennoille hiuksille.

 

Hilma-Marian palashampoossa on käytetty tuoksuna rosmariinin eteeristä öljyä, joka tuoksun lisäksi stimuloi hiuspohjaa, on antibakteerinen, antaa hiuksille kiiltoa, ja auttaa hilseilevään hiuspohjaan.

Hilma-Marian Ilona Deco suomalainen palashampoo.jpg
bottom of page