top of page

HIUKSET

Hellillä tensideillä valmistettu palashampoo on lähempänä nestemäistä shampoota kuin saippuoimalla valmistettu palashampoo. Yksi palashampoo vastaa reilun litran verran nestemäistä shampoota, joten on turhaa kantaa vettä kotiin tai treenikassissa painona.
Shampoopalaa voi käyttää myös vartalon pesuun, joten mukaan reissuille ei välttämättä tarvitse pakata erikseen mukaan saippuaa. Kosteutusta shampoossa tuo kaakaovoi ja rhasulsavi antaa kaunista kiiltoa hiuksiin.
Tämä shampoopala pesee tehokkaasti mutta hellävaraisesti hiukset.
Testikäyttäjät ovat kertoneet, että hiukset eivät välttämättä kaipaa toista pesukertaa.
Shampoo sopii mainiosti luonnonkiharaisten hiuksien pesuun, kiharat pääsevät valloilleen.
Rhasul-shampoopala sopii normaaleille, hennoille hiuksille, luonnonkihartuville ja vahvoille hiuksille. Shampoopalassa on käytetty tuoksuna rosmariinin eteeristä öljyä, Tuoksun lisäksi se stimuloi hiuspohjaa, on antibakteerinen, antaa hiuksille kiiltoa ja auttaa hilseilevään hiuspohjaan.
 
Käyttöohje: Hankaa shampoopalaa suoraan märkiin hiuksiin, vaahdota hyvin, anna vaikuttaa hetken aikaa, huuhtele hyvin. Shampoopalaa voi myös hieroa ensin käsiin ja siitä vaahdottaa hiuksiin. Anna shampoopalan kuivahtaa ilmavassa paikassa käyttökertojen välillä.   Palan paino n. 70g.
 

Rhasulsavi palashampoo_edited.jpg
bottom of page