top of page

Arvaa harmittaako....


Voi että mun kuviani! Kuvaajana olen todella surkea, minä vain räpsin kun mieleen juolahtaa ottaa kuva tai kuvia. Joskus olen ajatellut että pitäisi käydä joku kurssi siihenkin, mutta fiksumpiin kuviin sain ihanan ja pätevän yhteistyökumppanin

Helena Lahtisen Visual Trading :istä. Helena tekee myös Hilma-Marian tuote-etiketit sekä muutkin painotyöt! Tuossa yläpuolella oleva kuva on siis minun ottamani...heh.;)


Vielä ennen eläkepäiviä ajateltiin tehdä muutos tuotesarjaamme ja tuotepakkauksiin.

Kova homma, vaikka kovan luokan tekijöitä oli suunnittelemassa ja tekemässä varsinaisen työn, siltikään ei olla vielä valmiita.


Olen paljon viime aikoina miettinyt ihmisten käyttäytymistä somessa.

Olen mainostanut , markkinoinut, yrittänyt olla myymättäkin mutta juurikaan kukaan ei kommentoi, sano mitään, varsinkaan kehu , ei myöskään moiti tai hauku. Henkilökohtaisesti saan positiivista palautetta, yksityisviesteissä tulee kivaa palautetta, mutta.....sinne ei, minne minun kaltaiseni yksinyrittäjä sitä varsinkin tarvitsisi eli Facebookiin tai Instagramiin.


Olen seurannut kilpailijoitani ja miettinyt mitä he tekevät paremmin mutta ilmeisesti nuoruus ja kauneus on SE juttu nykyäänkin, millä saadaan näkyvyyttä ja tunnettavuutta sekä suosiota.

Meidän kuuden Naisen kesämyymälässä Leineperin ruukilla, tulee asiakkailta kehuja tuotteista ja niiden ulkonäöstä. Vakiasiakkaat hakevat sieltä tuotteita ja kehuja satelee mm. Nokikolarin saippuasta.

Miksi kommenttien jättäminen on sitten niin vaikeaa somessa, en ymmärrä.

Itse pyrin kannustamaan kaltaisiani yrittäjiä kommentoimalla, peukuttamalla, koska tiedän sen olevan todella tärkeää.


Tämän tapainen avautuminen on minulle äärimmäisen harvinaista. Jotenkin vaan tuntui,

että nyt on aika avautua.

Kun esim. teen videota uutuustuotteesta, se saa kommentteja ehkä 5. Kun katson kilpailijani videota jossa nuori ja kaunis nainen esittelee samanlaista tuotetta kuin minulla, kommentteja satelee satoja....hm.


Tälläinen purkautuminen tähän iltaan.

Kaunista kevään jatkoa!

Palataan taas, iloisemmilla ajatuksilla kylläkin.


Terveisin Ilona Deco / Anne


10 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Komentarze


bottom of page