top of page

Hei kaikille!

Mitenkäs syksy on lähtenyt liikkeelle? Toivottavasti terveenä kaikin puolin olet pysynyt.

Täällä ollaan oltu ilman flunssaa, koronaa, tai muita kulkutauteja, mikä on todella hyvä asia.

Olen opetellut tämän vuoden aikana syömään joka päivä C-, D-, B12-vitamiineja, tiedä sitten onko niillä ollut vaikutusta siihen, että toistaiseksi ainakin ovat taudit pysyneet poissa.


Joulutouhut alkavat kohta monellakin tapaa. Tänne saippuatyöhuoneelle on tällä viikolla alkanut "satelemaan" jälleenmyyjien tilauksia joulua varten, hieno asia tälläiselle pienelle yrittäjälle. Olen todella kiitollinen kaikille jälleenmyyjilleni, heidän asiakkailleen, ja ns. omille kuluttaja-asiakkailleni kun tilaatte ja ostatte tuotteita.

Se on merkki siitä, että Hilma-Marian tuotteeni ovat hyväksi havaittuja. <3


Uutta on tullut Deli-valikoimaan, teet, tryffelit, fudget, sekä kotimaassa paahdettu kahvi vielä lisäksi tulossa.


Saippuoihin on myös tulossa uutuustuotteita, kevyesti kuorivat hohkakivisaippuat tuoksuina Lemon ja Piparminttu näin ensin alkuun.

Vielä ilman nimeä :) olevat ruusun ja mintun tuoksuiset suloisella vaahdolla pesevät kookossaippuat sekä käsitiskiin tuleva saippua.

Hurjasti uusia tuotteita, niitä on niin kiva suunnitella, kokeilla, valmistaa ja testata.


Halloweenkin jälleen on tulossa. Ja senpä johdosta laitoin Hilma-Marian verkkokauppaan kivan alennuksen litran pyykkietikoista.

Kirjoita ostoskorissa koodilaatikoon sana HALLOWEEN , niin olet oikeutettu alennukseen litran pyykkietkoista, joka on 2,50€/pll.

Tarjous voimassa 2.11.-20 saakka.Hyvää syksyn jatkoa!

Terv. Ilona Deco/ Anne15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page