top of page

Moro ( porilainen tervehdys) ;)

Olen työhuoneella pakkaamasa eilen valmistuneita jalkakylpykuutioita kuunnellen sateen ropinaa ja lotinaa. Nyt sataa oikein syysmäisellä meiningillä.

Miten sinä vietät sateista päivää? Oletko töissä, kotona, ja odotatko mahdollisesti sienimetsään pääsyä?

Minulta on metsäkäynnit vähentyneet hirvikärpästen myötä minimiin. Miehen kanssa oltiin pari päivää sitten etsimässä rajapyykkejä kotitalon metsikössä, jossa kiitettävästi hyttysiä, mutta ei onneksi hirvikärpäsiä. Minun oloni siellä olisi jäänyt muuten hyvin lyhyeksi....


Aika urakka on muuten etsiä rajapyykkejä vanhalta tontilta, jotka ovat silloin aikoinaan merkattu kivillä, joihon on hakattu numero tai jokin muu merkki. Meidänkin tontti on merkitty joskus 70 vuotta takaperin. Osa rajapyykeistä on sankan kasvillisuuden, sammaleiden , ym . joukossa, huh, mutta sain olkapäät kipeiksi kun kepillä puhdistin kiviä, jotka vuosikymmenien saatossa olivat peittyneet sammaleisiin. Eikä sitä kyseistä hukassa ollutta rajapyykkiä löydetty vieläkään, hmm.


Jalkakylpykuutiot eivät mene itsekseen paketteihin, joten nyt on jatkettava sitä hommaa, että jälleenmyyjille saadaan hyllyt täyteen näitä tuotteita.


Hyvää alkavaa viikonloppua sinulle, ja jos ei sinua hirvikärpäset tai hyttyset haittaa, niin mene metsään, hengitä syvään raikasta ilmaa ja nauti Suomen syksystä.

Terveisin Anne


54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page