top of page

Palasaippua

Päivitetty: 4. toukok.

Ota askeltasi ekologisempaan ihonhoitoon palasaippualla

Kaipaatko vaihtoehtoa muovipulloissa myytäville saippuoille? Palasaippua saattaa olla vastaus ekologisempaan ja kestävämpään ihonhoitorutiiniin. Tässä pieni sukellus siihen, miksi palasaippua voi olla mainio valinta sinulle ja ympäristöllesi.

1. Vähemmän Pakkausjätettä: Yksi suurimmista eduista palasaippuassa on sen vähäinen ympäristöjalanjälki. Toisin kuin nestemäisissä saippuoissa, palasaippuoiden pakkaus on usein minimalismin taideteos – pieni paperi- tai pahvipakkaus, joka on helposti kierrätettävissä tai kompostoitavissa.

2. Luonnolliset Ainesosat: Monet palasaippuat valmistetaan luonnollisista ainesosista, kuten oliiviöljystä, kookosöljystä ja eteerisistä öljyistä. Tämä tekee niistä lempeitä iholle ja vähentää altistumistamme haitallisille kemikaaleille.

3. Kestävyys: Palasaippuat ovat yleensä erittäin kestäviä ja riittoisia. Yksi saippuapala voi kestää monta kertaa pidempään kuin vastaava määrä nestemäistä saippuaa, mikä tekee niistä taloudellisen valinnan pitkällä aikavälillä.

4. Monipuolisuus: Palasaippua ei rajoitu pelkästään käsien pesuun. Sitä voidaan käyttää koko vartalon pesuun, hiusten pesuun ja jopa parranajoon. Näin yksi tuote voi palvella useita eri tarkoituksia, mikä vähentää tarvetta ostaa useita erillisiä tuotteita.

5. Matkustajan Ystävä: Palasaippua on loistava valinta myös matkustaessa. Se ei ole nestemäisen saippuan tapaan rajoitettu lentokenttäturvallisuussääntöihin,

ja sen kompakti koko tekee siitä kätevän kumppanin niin lentolaukussa kuin retkireppussakin.

Kun valitset palasaippuaa, kannattaa tutustua tuotteen ainesosaluetteloon varmistaaksesi sen sopivuuden omalle ihotyypillesi ja mahdolliset allergiat.

Kokonaisuudessaan palasaippua on enemmän kuin vain saippua – se on askel kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää ihonhoitoa.


Ilona Decon valmistamat Hilma-Marian palasaippuat vartalolle sekä shampoo hiuksille ovat tällä hetkellä:

Ruusu, Minttu, Kamomilla-Teepuu, Vuohenmaito, Vanilja-Sheavoi, Mansikka-Sheavoi, Kahvikuorinta, Tamanu-Aktiivihiili, Revontuli, Nokikolari sekä kuorinnat.

Lisäksi Rhasul-palashampoo , joka soveltuu myös atooppisen ihon pesuun.Palataan jälleen!


T: Ilona Deco /Anne4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page